Sportmasseur DP-PREST


Voor een wereld zonder spierpijn

Hey, mijn naam is Chay – komt van ‘Charles’ en je spreekt het uit als ‘Ché’ – en ik heb mijn passie voor massage en blessure-preventie omgezet in DP-PREST, een bedrijf dat zich specialiseert in sportmassages, cupping-massages en therapeutische massages. Als sportmasseur verzorg ik massages gewoon bij jou thuis, op het werk of op verplaatsing in regio Mol.

Door mijn eigen verleden als topsporter in de atletiekwereld, ben ik meermaals in aanmerking gekomen met blessures en revalidaties, die allen een grote impact hebben achtergelaten. Vooral mijn verwondering voor hoe het menselijk lichaam zichzelf door middel van goede zorgen en gericht onderhoud kan genezen, is doorheen de jaren stevig uitgegroeid tot een ware bron van fitheid.

En dat is nu precies wat DP-PREST moet doen: mensen met pijnklachten terug in topconditie krijgen door hen de juiste massage-zorgen – zowel mentaal als fysiek – aan te leren, zodat hun lichaam de revalidatie op eigen tempo kan voltooien. Want zoals je hierboven al las: elk lichaam heeft de kracht om zichzelf te genezen.

Preventief en pijnloos

DP-PREST staat voor deep pressure (diepe druk) en prestatiegericht masseren. Dat betekent dat het lichaam wordt gestimuleerd om zich van binnenuit zelf te ontdoen van alle spierpijnen en vezelirriaties die voortvloeien uit actief sporten, de dagelijkse routine, emotionele situaties,…